Belastingaangiften

Via aangiften dient u als belastingplichtige ondernemer verklaringen in waarmee de belastingheffende instantie door u verschuldigde belastingen kan vaststellen.

Waarom

Door de altijd veranderende wet- en regelgeving omtrent belastingen bent u als ondernemer gebaat bij een financieel partner die u de zorg van tijdige en correcte aangiften uit handen neemt, op de hoogte blijft van voor uw organisatie relevante belastingen en deze optimaal weet in te richten.

Wat doen wij

De periodieke aangifte omzetbelasting is een uitgelezen mogelijkheid om de voortgang van uw onderneming te bespreken en te evalueren. Van Kessel Resultancy benut deze aangifteplicht mede om actuele financiƫle ontwikkelingen in uw bedrijf te signaleren en tijdig met u te kunnen bespreken. Als belastingconsulent voor uw bedrijf verzorgen wij de periodieke aangiften betreft omzetbelasting, loonheffing, inkomstenbelasting, vennootschap- en dividendbelasting en vervullen wij een adviesfunctie voor fiscale vraagstukken.

Mede door samenwerkingsverbanden met gerenommeerde fiscalisten kunnen wij u op fiscaal gebied van professioneel advies voorzien. Zo kunt u bij ons ook terecht voor taxplanning en pensioenadvies.